Stjernen-MS 3-1

(2-0, 1-0, 0-1)

Oppdatert: (09.3.2014)

Tidligere erfaringer fra kvalifisering viser at det gjerne tar en periode eller to å komme inn i tempoet til elitelagene. Slik ble det også i kveld. Selv om MS startet friskt, var det Stjernen som kom til kampens to første scoringer i første periode. Man får ikke like god tid til å tenke som man er vant til, og feilene straffes hardere. Perioden var likevel jevnere enn sifrene skulle tilsi.

I andre periode kom MS mer bakpå, delvis grunnet en del spill i undertall. Men spillerne jobbet som helter, og sørget for at det ble kun ett baklengsmål i denne perioden. Fremover på banen slet laget derimot med å prestere. Men i tredje periode hadde MS lagt igjen respekten i garderoben, og kom på isen beredt til å yte det lille ekstra. Det resulterte i et tidlig reduseringsmål i power play, da Robert Jernström fyrte av kanonen fra blå. Etter dette ble Stjernen mer forsiktige, og nøyde seg i lange perioder med å slå unna. MS på sin side skapte langt mer enn tidligere i kampen.

Dessverre kom ikke MS nærmere ny redusering enn et stolpeskudd, og en puck som danset et par centimeter fra mållinjen. I sluttminuttene pådro laget seg to utvisninger, og i spill 3 mot 5 måtte man nøye seg med å holde sifrene nede. Stjernen lyktes ikke med å øke ledelsen verken i overtall eller da de var på vei med pucken mot tomt bur i sluttsekundene. Dermed endte det 3-1 til Stjernen i kveld. I den andre kvalifiseringskampen vant Tønsberg 5-3 mot Kongsvinger.

MS gjennomførte en godkjent kamp i kveld, selv om Stjernen tok tre fortjente poeng. Forskjellen mellom lagene var ikke avskrekkende stor, og MS viste spesielt en god stigning i tredje periode. På torsdag kommer Tønsberg på besøk til Manglerudhallen, dette blir en nøkkelkamp om man skal ha muligheter til opprykk denne sesongen. Vi oppfordrer alle til å stille på tribunen til årets viktigste kamp så langt.