MS-Stjernen 1-2

(0-1, 0-1, 1-0)

Oppdatert: (20.3.2014)

Kveldens kvalifiseringskamp mellom MS og Stjernen ble som alle de tidligere kvalkampene en målfattig affære. Første periode så ut til å bli målløs, men mot slutten av perioden pådro MS seg flere utvisninger som skulle bli skjebnesvangre. Med 14 sekunder igjen til pause satte Stjernen inn kveldens første scoring i spill 5 mot 3. I andre periode rakk MS akkurat å bli fulltallige, før Stjernen økte ledelsen til 2-0.

MS forsøkte å komme inn igjen i kampen, men fikk lite ro av gjestene. Først i andre halvdel av tredje periode klarte MS å legge et skikkelig trykk på Stjernen. Med i underkant av åtte minutter igjen på klokka kom endelig reduseringen, etter en meget fin prestasjon av Raymond Bamberg. MS jaktet nå på en utligning, og i et sent power play tok Mats Waltin ut målvakten og satset 6 mot 4. Trekket var nær ved å lykkes, men det ble med et par kjempesjanser kort tid før slutt.

MS satte seg igjen i respekt hos et GET-lag, men det endte altså med et knepent nederlag denne gangen. Nå må MS vinne borte mot Tønsberg til helgen for å igjen komme over streken før siste runde i kvaliken. Tønsberg vant i kveld 5-1 mot Kongsvinger, en mye omdiskutert kamp der det hevdes at vertene med vitende og vilje skal ha benyttet utenlandske spillere uten arbeidstillatelse. Hva utfallet av den saken blir er i skrivende stund uvisst, men MS må forholde seg til de sportslige resultatene og gå for en ny seier mot Tønsberg på søndag.