Grüner-MS 4-1

(0-1, 1-0, 3-0)

Oppdatert: (23.8.2014)

MS håper å komme på is hjemme i Manglerudhallen i løpet av noen dager, i mellomtiden ble dagens treningskamp mot Grüner spilt i Grünerhallen. Dette ble en relativt miserabel forestilling, der Grüner lyktes meget godt med å bryte opp spillet til MS. Feilpasningene florerte, og de gulgrønne hang dårlig sammen som lag. For supporterne kan det  fortsatt være en utfordring å finne ut hvem som er hvem på laget så  tidlig i sesongen, men i dag kunne det virke som om spillerne slet med det samme. Det er ganske symptomatisk at kveldens eneste MS-mål var en puck knapt to centimeter over mållinjen, under en avventende utvisning 15 sekunder før første pause. Målscorer var Iver Håland.

I andre periode fikk vi bekreftet at Grüner i denne kampen var fullt på høyde med MS, og vel så det. 3,25 ut i perioden kom utligningsmålet i overtall. Og i tredje periode var det de blålilla som koblet grepet. Først tok de en tidlig ledelse da  bakerste mann hos MS fikk en smell og ble liggende nede. Midtveis i perioden punkterte de kampen med 3-1, før 4-1 kom i tom kasse avslutningsvis. Hos MS manglet tremålsscorer fra forrige kamp, Christian Thinn, men det er ikke nok til å forklare nederlaget.  MS må heve nivået betraktelig frem mot seriestart, kveldens kamp var i beste fall på middels nivå i 1. divisjon. Grüner ville mest i kveld, og seieren de tok var fortjent.

At MS kan bedre har de allerede vist i tidligere kamper, og forhåpentligvis får laget et løft når de snart flytter hjem til Manglerudhallen.