MS-Tønsberg 2-4

(0-1, 1-2, 1-1)

Oppdatert: (07.9.2014)

Etter tap borte mot Frisk siste uke, var det klart for en siste treningskamp og generalprøve før seriestarten. Tønsberg valgte å takke nei til Get-ligaen denne sesongen, mens MS overtok Rosenborgs plass. På isen hadde fortsatt Tønsberg et lite overtak i kveldens kamp. MS vant riktignok skuddene klart i de to første periodene, men spesielt i midtperioden var det litt for mange enkle pucker som ble lempet på mål. Gjestene ledet 1-0 etter den første perioden, og doblet i den andre før MS endelig fikk uttelling. Iver Håland satte inn reduseringsmålet i overtall etter en fin pasning fra Christer Greåker. Men bare sekunder senere fikk MS en ny kalddusj da Tønsberg svarte lynkjapt med 3-1.

I andre periode hadde MS pucken mye, uten at det ble produsert like mange skudd på mål. Men da de fikk muligheten i spill 5 mot 3 ble det ny spenning i kampen. Robert Jernström fikk treff fra skrått hold og reduserte til 2-3 etter at MS like før hadde bommet på tomt mål. I sluttminuttene jobbet MS for en utligning, men det ble til slutt gjestene som stakk av med seieren etter en ny scoring halvannet minutt før full tid. Få dager før seriestart har MS fortsatt et stykke igjen å gå, men sammenlignet med spesielt Grünerkampen var dette et skritt i riktig retning. MS vant skuddene klart, men mangler den siste snerten i avslutningene.

På torsdag begynner alvoret med bortekamp mot Lillehammer, før Stjernen kommer på besøk til Manglerud neste helg.