MS-Lørenskog 1-5

(0-3, 1-1, 0-1)

Oppdatert: (28.9.2014)

MS gikk på et nytt nederlag i Get-ligaen, etter en førsteperiode som ble vanskelig å rette opp. Lørenskog tok først ledelsen i spil 5 mot 3, før en særdeles uheldig klareringspuck fra MS skiftet retning og havnet i feil mål. I sluttminuttet av perioden åpnet forsvaret seg i midten, og gjestene kunne øke til 3-0.

Midtperioden ble langt bedre sett med MS-øyne. Kun 33 sekunder ut i perioden reduserte Marcus Bryhnisveen, og MS fikk fornyet energi. Både overtall og undertall fungerte bedre i denne perioden, og MS hadde flere muligheter til å komme inn i kampen igjen. De klarte seg også gjennom halvannet minutt i spill 3 mot 5. Men etter rundt kvarteret spilte Lørenskog igjen power play, og punkterte kampen med 4-1.

MS beholdt innsats og tæl også i tredje periode, og skal ha ros for å aldri gi opp selv etter en meget lite heldig start på kampen. Det ble likevel gjestene som scoret sluttperiodens eneste mål, og tok med seg en komfortabel trepoenger fra Manglerudhallen. MS beholder fortsatt plassen over sluttspillstreken, etter at Storhamar gikk på et stortap i Stavanger i denne runden.

Neste kamp for MS spilles mot Frisk i Askerhallen førstkommende torsdag.