Storhamar-MS 10-3

(3-0, 6-1, 1-2)

Oppdatert: (09.10.2014)

Etter den oppmuntrende innledningen av sesongen, er det ingen tvil om at MS er inne i en heller tung periode. I kveld fikk laget med seg tosifret nederlag hjem i bagasjen fra Hamar. Storhamar tok ledelsen etter kun 49 sekunders spill, og kontrollerte kampen hele veien. 3-0 etter en periode skulle bli enda verre i den andre, da Storhamar scoret hele seks ganger mot MS sin ene nettkjenning.

Kenneth Helgesson ville bytte, men ble sendt tilbake i buret. I tredje periode skal det sies at Helgesson i likhet med resten av laget spilte seg betydelig opp etter en tung andreperiode. MS scoret to ganger mot Storhamars ene de siste 20 minuttene, og fikk i hvert fall med seg en periodeseier fra denne kampen. Dave Livingston snakket tidlig i sesongen om at en utfordring med et ungt lag kan bli stabilitet gjennom tre perioder, noe flere kamper den siste tiden har vist.

Totalt vant hjemmelaget skuddene med hele 60-22, det var med andre ord klasseforskjell I OL-amfien i kveld. Et lysglimt var debutanten Magnus Hoff, som noterte seg for to scoringer i kampen. En av dem sogar i undertall. Den tredje scoringen sto Robert Jernström for.

Neste kamp spilles hjemme mot Lillehammer til helgen.