MS-Lillehammer 0-4

(0-1, 0-2, 0-1)

Oppdatert: (12.10.2014)

MS gikk på sitt sjette strake nederlag i kveldens kamp mot Lillehammer, og for første gang i sesongen måtte de også gå målløse av banen. Det var ingen mangel på målsjanser, spesielt Magnus Hoff og Per Kristian Person hadde flere som fortjente bedre skjebner.  Men dette var dagen da pucken absolutt ikke ville inn bak Lillehammers meget gode målvakt. MS leverte en god førsteperiode, men fikk en skikkelig kalddusj da gjestene scoret et alt for enkelt mål i periodens siste sekund.

Seks minutter ut i andre periode kom en ny nedtur, da dommeren godkjente en scoring som fra tribunen så ut til å komme etter at han hadde blåst av spillet. Få sekunder senere økte gjestene til 3-0, og kampen var mer eller mindre ødelagt for de gulgrønne. MS fortsatte å jobbe for en redusering, men veien tilbake ble fryktelig lang. I tredje periode hadde man muligheten i spill fem mot tre, men lyktes ikke. Isteden viste igjen Lillehammer hvor utrolig enkelt det kan gjøres, da de punkterte kampen med seks minutter igjen på klokka. MS vant skuddene klart i denne kampen, men fortsatt er det målene som teller.

Førstkommende torsdag gjester MS Stjernehallen. Forhåpentligvis kan man da ta med seg den gode følelsen fra sist lagene møttes, da MS tok sin første seier for sesongen i Manglerudhallen.