MS-Oilers 2-4

(0-1, 1-2, 1-1)

Oppdatert: (19.10.2014)

Sist MS møtte Oilers fikk de grønne med seg poeng hjem fra Stavanger, den bragden lyktes de ikke med å kopiere i kveld. Oilers var hele veien et lite nummer for store, og så ut til å ha kontroll selv om MS hang bra med i målprotokollen. Gjestene scoret første periodes eneste mål etter fire og et halvt minutt. Fire minutter ut i andre periode svarte MS, med det som ble kveldens vakreste scoring. Michael Stenersen fant Christer Greaker med en flott pasning fra venstrekanten, og Christer fikk stjernetreff da han klinket pucken opp i krysset.

Dessverre slo gjestene kjapt tilbake, og tok tilbake kontrollen med to scoringer før siste pause. Mens Oilers kom til relativt enkle scoringer, måtte MS jobbe hardt for sine. Sju minutter ut i tredje periode fikk Christian Thinn omsider satt kølla på en puck som danset i målgården bak Oilersmålvakten. Med 2-3 burde det vært ny spenning i kampen, men vi satt hele tiden med følelsen av at Oilers ga akkurat det de måtte på en dårlig dag. Drøye minuttet etter reduseringen punkterte de kampen for godt med 2-4. MS så egentlig ut til å få troen på poeng litt i seneste laget, og kom ikke nærmere enn det man kan kalle et nytt hederlig resultat i kveld.

På torsdag gjester MS Kongsvinger, til et oppgjør der begge lag vil være meget sultne på poeng etter hver sin lange tapsrekke.