MS-VIF 2-5

(0-3, 2-1, 0-1)

Oppdatert: (26.10.2014)

MS fikk nok en gang en meget tung start på en kamp, VIF brukte kun 16 sekunder på å spasere gjennom og ta ledelsen for godt i kveldens oppgjør. Like etter pådro Linus Juell seg en displinærstraff, og gjestene benyttet overtallet til å doble sin ledelse. Da var kampen ennå ikke to minutter gammel, og David Lindgren forlot målet etter å ha sluppet inn kveldens to første skudd. Kenneth Helgesson kom inn, og spilte seg varm med flere gode redninger de kommende minuttene. Men tre og et halvt minutt før pause måtte også han kapitulere, og VIF fikk med seg en tremålsledelse inn i garderoben.

Andre periode ble langt mer positiv sett med MS-øyne. Raymond Bamberg styrte inn et skudd fra Steffen Ratejczak etter snaue åtte minutters spill. VIF svarte få minutter senere, men i et power play styrte Cato Cocozza inn Christian Thinns skudd etter tretten minutter. MS vant dermed denne perioden 2-1, og viste igjen at det lønner seg å ha fem utespillere på isen. I første periode spilte MS 11 minutter i undertall, mens i andre periode holdt de seg unna utvisningsboksen. Da vant de både skuddene og perioden, i motsetning til overkjørselen i første periode.

Også i tredje periode klarte MS seg uten utvisninger, men forsøkene på å komme inn igjen i kampen ble for spede. Punkteringen kom dog med kun fire minutter igjen, da VIF fastsatte sluttresultatet til 2-5. Som vi har sett i mange andre kamper, ble utfordringen også i kveld å holde et jevnt nivå i 60 minutter. Igjen ble det for tøft å komme tilbake etter en kalddusj i kampens åpningssekunder.

Neste kamp spilles mot Lørenskog på bortebane førstkommende torsdag.