Lørenskog-MS 2-1 sd

(0-0, 0-1, 1-0, 1-0)

Oppdatert: (30.10.2014)

MS var spådd en tøff kamp borte mot Lørenskog i kveld. Men drabantbyens iskrigere leverte en strålende forestilling mot ligaens tredje beste lag og fikk med seg et meget velfortjent poeng.
MS har den siste tida slitt med tidlige baklengsmål. Ved hjelp av en god David Lindgren i buret gikk lagene til første pause med 0-0. Det frustrerte åpenbart Lørenskog, men andre periode ble ikke noe lykkeligere for deres del, for 02:59 inn i den andre perioden satte en av kveldens beste MS-spillere, Magnus Hoff, inn ledermålet vårt. Assistert av Michael Stenersen. Den duoen ser ut til å bli et av Mangleruds sterkeste angrepskort utover vinteren.
MS tetta igjen bakover resten av perioden, og var i tillegg svært nære ved å øke ledelsen ett sekund før pausesignalet gikk for andre gang ved Michael Stenersen, som ble stående igjen smått sjokkert over at ikke pucken gikk i mål etter at de andre hadde gått i garderoben.
MS hadde Lørenskog i kne og det hadde dem helt til det var spilt 07:01 av den tredje perioden. Da satte Steffen Thoresen inn utligningen for vertene etter assistanse fra Christian Söderström og Henrik Ødegaard.
Det ble en nervepirrende siste halvdel av tredjeperiode og frykten for og nok en gang miste alle poengene kom snikende, men MS med en meget frisk debutant i Dan Fick og en strålende David Lindgren i målet holdt MS unna og kampen gikk til spilleforlengelse. Og med det var dramaet i gang. For med 03:29 igjen av overtidsperioden hindret Wacey Rabbit marcus Brhnisveen alene med Tyler Plante og dommeren blåste straffe til MS. Den påfølgende straffen fra Bryhnisveen kunne ikke vært utført mer riktig og elegant. Keeperen lå igjen på Sinsen og hele målet lå åpent. Dessverre kom nok det litt brått for vår mann også og pucken seilet over mål. 01:17 etter dette falt avgjørelsen ved en gammel MS-gutt, Mats Frøshaug.

MS tar derfor med seg ett poeng fra Lørenskog, noe som slett ikke er dårlig fangst. Nå venter Frisk Asker hjemme i Manglerud Ishall på søndag, og fortsetter MS der de slapp i kveld mot Lørenskog kan det bli en veldig severdig kamp.