(0-1, 0-2, 0-2)

Oppdatert: (02.11.2014)

Manglerud Star tok i mot Frisk Asker i søndagens kamp i Manglerud Ishall. Det skulle bli en tøff nøtt for våre iskrigere.
Frisk har vært en av de store overraskelsene i årets sesong, og Manglerud Star fikk smake litt på hvorfor dette laget befinner seg på fjerdeplass på tabellen.
Kampen startet imidlertid med helt andre problemer enn å temme Frisks offensiv. Etter 02:28 måtte nemlig et av pleksiglassene i hallen repareres og det ble en lang pause før spillerne igjen kunne entre isen.
Og der var det Asker-laget som styrte showet i kveld. Allerede etter 04:55 satte Torstein Nordrum inn 0-1 for gjestene. Første periode ebbet ut med dette og med kun ett baklengs var det fortsatt muligheter for våre menn til å få med seg poeng. Men den andre perioden rant bort i mye utvisninger og 10:26 ut i perioden kunne Mikael Dokken øke ledelsen i power play da det kun gjensto 11 sekunder av Tallak Lyngsets utvisning. Eric Castonguay økte ledelsen ti minutter senere etter at MS klarte å rote bort pucken i egen sone. Castonguay var sikker og 3-0 til Frisk Asker.
Kenneth Helgesson måtte vike for David Lindgren i MS-buret i den siste perioden, men heller ikke vår svenske keeper klarte å holde buret reint. Etter 06:46 måtte Andreas Lindström sette seg i utvisningsboksen og ett minutt og førti sekunder seinere ekspederte Patrick Ulriksen en puck fra tidligere MS-gutt Espen Fanøy Salo i mål. 0-4. Et drøyt minutt senere satte Danny Kearny spikeren i kista og 0-5 ble fasit på dagens oppgjør mot tigrene fra Asker.
MS var dessverre aldri i nærheten av å skape spenning i dagens kamp. Nå tar eliteserien seg en pause på grunn av firenasjonersturneringa i Stavanger førstkommende helg der Norge skal møte Danmark, Frankrike og Latvia, men allerede neste tirsdag tramper våre gutter ut i Sparta Amfi for å prøve å tukte Sparta Warriors.

Den kampen har for øvrig gratis inngang, så da er det bare å ta seg en tur til Østfold for alle gule og grønne.
Neste hjemmekamp blir 13. november mot Storhamar.