Sparta-MS 7-0

(2-0, 2-0, 3-0)

Oppdatert: (11.11.2014)

''

For andre kamp på rad måtte MS gå både poengløse og målløse av banen. MS hadde ikke sin nye målvakt klar til kampen, og David Lindgren fikk en vanskelig oppgave mellom stengene etter noen fine redninger innledningsvis. Sparta scoret to ganger i den første perioden, mens MS var relativt tannløse og skapte lite.

Også i andre periode hadde Sparta et klart overtak, og scoret to ganger til. MS på sin side var nesten halveis i kampen før man kunne notere en ordentlig målsjanse. Sparta fortsatte med god uttelling i tredje periode, og scoret ytterligere tre ganger her. Kenneth Helgesson kom inn på 7-0, og holdt nullen i sluttminuttene dessverre til ganske liten nytte i denne kampen hvor Sparta var det beste laget fra start til mål.

Torsdag kommer Storhamar på besøk til Manglerudhallen. Hamarlaget feide Kongsvinger av banen i kveldens kamp, og bidro med det til at MS fortsatt holder niendeplassen på tabellen.