MS-Storhamar 2-7

(0-3, 1-3, 1-1)

Oppdatert: (13.11.2014)

Alle foto: Lisbeth Halvorsen

Det ble en ny tøff dag på jobb for våre grønne iskrigere i kveldens kamp mot Storhamar. Flere spillere ute med sykdom og karantene gjorde ikke oppgaven enklere. Vår nyankomne målvakt Simon Nordh fikk en lite heldig start da kampens aller første skudd gikk inn etter snaue to minutters spill. Tross en relativt jevnspilt første periode og 8-9 i skudd, sto det 0-3 til første pause.

Også den andre perioden ble tøff for MS, med tre nye scoringer til gjestene. Periodens høydepunkt for hjemmelaget var fulltrefferen til Sebastian Kjos etter litt over halvspilt kamp. Etter to målløse kamper var det jubel i den grønne leiren over dette reduseringsmålet, selv om poengene igjen var nokså langt utenfor rekkevidde.

Simon Nordh forlot isen etter det femte baklengsmålet, og Kenneth Helgesson kom inn som han også gjorde mot Sparta. Kenneth fikk en god start, men kunne ikke forhindre at Storhamar scoret i spill fem mot tre i andre periodes siste sekund. En del merkelige dommeravgjørelser var det i denne kampen, selv om avstanden mellom lagene var for stor til at man kan legge så mye vekt på akkurat det i kveld. I tredje periode scoret lagene en gang hver, MS sin siste scoring kom ti sekunder før slutt ved Truls Tveten.

Neste kamp spilles på bortebane søndag mot Lillehammer.