MS-Kongsvinger 5-2

(1-1, 2-0, 2-1)

Oppdatert: (27.11.2014)

Alle foto: Lisbeth Halvorsen

Etter mye hard jobbing, mye nesten, og kun ett fattig poeng som belønning på de siste 17 kampene, hadde vi et forsiktig håp om en etterlengtet seier i kveldens kamp mot Kongsvinger. Men det begynte som det litt for ofte har gjort, gjestene tok ledelsen på enkelt vis etter en av sine få målsjanser i første periode. Men MS hadde ikke tenkt å ta lett på oppgaven i kveld, og etter snaue kvarteret fikk de endelig uttelling fra skrått hold ved Christer Greaker.

Andre periode begynte med litt nervøst spill, men midtveis i kampen satte MS inn et ekstra gir. Først satte Christian Thinn 2-1 etter flott samspill med lagkameratene, før Christer Greaker ekspederte en retur i mål under en avventende utvisning for gjestene. Også her fint samspill forut for scoringen. MS hadde nå koblet grepet om kampen, men MS-supportere føler seg kloke av skade sjelden sikre på seier før poengene er delt ut.

I tredje periode kontrollerte imidlertid MS kampen greit, og med drøye seks minutter igjen på klokka fintet Joachim Hermansen elegant ut keeper og punkterte til 4-1. Med i overkant av minuttet igjen fikk Kongsvinger en redusering, og de største pessimistene blant oss mintes kanskje Kongsvingers forrige besøk i Manglerudhallen. Den gangen utlignet gjestene en tomålsledelse helt på tampen. Men denne gangen blottla de rødkledte seg bakover, og Marcus Bryhnisveen kunne klinke inn 5-2 i sluttsekundene.

For både spillere og supportere smakte det utrolig godt med en seier nå, og endelig lagets første trepoenger for sesongen. Fem mål er også bestenotering i høst, selv om det burde vært mer. På søndag går turen til Jordal og et nytt oppgjør mot naborivalene VIF. En hoppende glad Simon Nordh og lagkameratene håper på nye poeng i den kampen.