Frisk-MS 7-2

(2-0, 5-1, 0-1)

Oppdatert: (08.12.2014)

Etter flere jevne resultater den siste tiden, møtte MS veggen i helgens bortekamp mot Frisk. Første periode ble preget av mange utvisninger, og man vinner sjelden perioder når man spiller nær halve tiden i undertall. Frisk scoret to mål i power play i den første perioden, mens MS forble målløse.

Andre periode åpnet med tre kjappe scoringer. Først økte Frisk sin ledelse, før MS reduserte ved Ole Sydvold. Bare noen sekunder senere fikk Frisk gå alt for enkelt gjennom og øke sin ledelse nok en gang. Alt dette før to minutter var spilt av midtperioden. Etter dette gikk gardina dessverre litt ned for MS, og da perioden var omme hadde hjemmelaget scoret ytterligere tre ganger.

Tredje periode ble mer positiv sett med MS-øyne, her scoret Michael Stenersen tidlig det som skulle bli kampens siste scoring. MS pyntet dermed på sifrene, og kunne i det minste notere seg for en periodeseier i denne kampen. Skuddstatistikken endte 36-36, nok et bevis på at MS fortsatt har noe å jobbe med i begge ender av banen.

Torsdag kommer Sparta på besøk til siste hjemmekamp i Manglerudhallen før jul.