MS-Oilers 1-6

(0-1, 1-5, 0-0)

Oppdatert: (12.2.2015)

Etter seieren over Stjernen i forrige runde, kom MS ned på jorden igjen i kveldens møte med Stavanger Oilers. Men serielederen brukte tid på å tilrive seg overtaket. Midtveis i første periode tok gjestene ledelsen med en noe heldig scoring der pucken gikk inn via en MS-skøyte. MS på sin side produserte ikke så mye offensivt i første periode, men forsvarte seg tidvis godt.

Også i andre periode holdt MS lenge følge. Gjestene økte til 2-0 midtveis, men MS svarte og reduserte ved Markus Bilstad Pedersen minuttet etterpå. Gleden ble kortvarig, da Oilers igjen økte til tomålsledelse tretten minutter ut i perioden. Tre minutter før siste pause satte bortelaget inn nådestøtet med tre scoringer i løpet av 50 sekunder. Etter denne kalddusjen kom MS likevel tilbake med nytt pågangsmot i den tredje perioden. Denne endte målløst, da MS ikke kom nærmere scoring enn en puck som trillet på mållinjen.

Som ganske ofte denne sesongen hadde MS en kortvarig downperiode som spolerte mye av kampen. Men det har også vært en gjenganger at gutta kommer utpå med fornyet innsats og reiser seg igjen mot slutten, og det står det respekt av. Gjestene hadde likevel god kontroll på kampen, hvor sifrene kunne blitt mindre flatterende om ikke Brady Hjelle hadde vartet opp med mange gode redninger.

På søndag kommer Kongsvinger på besøk, til det som blir en slags generalprøve før lagene møtes igjen i kvaliken i mars.