Frisk-MS 5-2

(2-0, 1-0, 2-2)

Oppdatert: (26.2.2015)

MS fikk en dårlig start på kveldens kamp i Askerhallen, da hjemmelaget tok ledelsen før to minutter var spilt. MS slet som mange ganger tidligere med å få uttelling, isteden doblet Frisk sin ledelse i undertall midtveis i perioden. Også i andre periode skapte MS målsjanser uten å få betalt for strevet. Vertene økte derimot  sin ledelse i spill 5 mot 3 med fem minutter igjen av perioden, og scoret ytterligere en gang tidlig i tredje periode.

Kampen virket punktert, men i denne perioden løsnet det endelig litt for MS. Jesper Hoel vant en duell i motstanders sone og satte pucken i mål etter en pasning fra Marcus Bryhnisveen. Da var sju og et halvt minutt spilt av perioden. Og halvannet minutt senere viste Bryhnisveen et glimt av formen fra sin uforglemmelige femmålskamp mot Stjernen. Det er ikke ofte vi ser en MS-spiller ta en god gammeldags "kyst til kyst". Men etter å ha fått pucken fra Raymond Bamberg på egen mållinje gikk Marcus hele veien  og fosset forbi alt som fantes av med- og motspillere på veien mot kveldens vakreste scoring.

Fire minutter senere var magien over for denne gang, Frisk punkterte på nytt kampen og fastsatte sluttresultatet til 5-2. Som mot Lørenskog i forrige kamp vant MS skuddstatistikken, men Frisk var kaldere i avgjørende situasjoner og ble ett av lagene MS ikke har stjålet poeng fra denne sesongen. Til den kategorien hører også Sparta, som er motstander i siste hjemmekamp i serien førstkommende søndag.