MS-Sparta 4-2

(1-1, 1-0, 2-1)

Oppdatert: (01.3.2015)

Den siste hjemmekampen i årets Get-liga ble en stor opptur for de gulgrønne. MS har fremstått mer offensive i de siste kampene, og vunnet skuddstatistikken tre ganger på rad. Og i kveld ble de godt belønnet for innsatsen. Sparta tok riktignok en oppskriftsmessig ledelse før halvannet minutt var spilt. Men MS var med på notene i første periode, og etter snaue tretten minutter satte Raymond Bamberg utligningsmålet i power play.

I andre periode gjorde MS som mot Lørenskog, og tok overraskende kommandoen ute på isen. Michael Stenersen sendte MS i ledelsen etter 2.40, og den kunne fort blitt større. Men det skulle ta en drøy periode før Stenersen doblet MS sitt overtak. MS var faktisk i ferd med å punktere kampen på 3-1, men Sparta fikk kontakt igjen med en omdiskutert scoring i overtall snaue seks minutter ut i tredje periode. Det så ut som spark, men dommerne godkjente målet etter intern diskusjon. Det var duket for en lang og tøff avslutning på kampen for MS.

Men gutta besto prøven med glans. Riktignok misbrukte de en mulighet til å avgjøre i spill fem mot tre få minutter før full tid, og endte til slutt på litt klønete vis opp med to mann mindre istedenfor to mann mer. Men selv i spill tre mot seks og fire mot seks holdt MS unna, og i sluttsekundene snappet Raymond Bamberg pucken og scoret i tomt nett med tre sekunder igjen på klokka. Dermed lyktes MS i sitt femte forsøk med en meget sterk og velsmakende seier mot Sparta. En stor laginnsats la grunnlaget for sesongens sterkeste seier hjemme i Manglerudhallen.

På tirsdag avsluttes seriespillet med bortekamp mot Storhamar. Første kamp i kvalifiseringen spilles på torsdag hjemme mot Tønsberg.