MS-Tønsberg 2-3 sd

(0-0, 2-1, 0-1, 0-1)

Oppdatert: (05.3.2015)

Tønsberg trakk laget fra Get-ligaen foran denne sesongen, nå vil de ha plassen tilbake. Og det var gjestene som kom best i gang i kveldens oppgjør i Manglerudhallen. MS ble til tider rundspilt, og mange utvisninger bidro til at Tønsberg pepret Brady Hjelle og vant skuddene hele 15-4 i den første perioden. Men Brady var i kanonslag, og har mesteparten av æren for at det sto 0-0 til første pause.

I andre periode åpnet MS bedre, og så ut til å ha forstått alvoret. Men de måtte ha to mann mer på isen for å overliste gjestene fra Tønsberg. Magnus Hoff sendte MS i ledelsen 12.40 ut i perioden, og etter drøye kvarteret økte Eirik Salsten ledelsen. Da hadde Tønsberg nettopp hatt en kjempesjanse i undertall. På 2-0 så det ut til at MS skulle slippe med skrekken, men gjestene kom tilbake og reduserte halvannet minutt før siste pause.

Seks minutter ut i tredje periode var det igjen balanse i regnskapet, og i sluttminuttene hadde begge lag muligheter. Tønsberg hadde et skudd i tverrligger, mens MS hadde en puck over mållinjen som ble avblåst for buret ut av stilling. MS var også nær ved å avgjøre på en heading (!) i sluttminuttet, men kampen gikk videre til forlengning. Der avgjorde Tønsberg da de fikk spille overtall i kampens siste sekunder. Kampen sett under ett var det ikke ufortjent. Tønsberg kunne avgjort dette allerede i første periode, om det ikke var for en meget opplagt Brady Hjelle.

Det andre oppgjøret i kveldens kvalikrunde ble også meget jevnt og spennende. Comet var to sekunder unna poeng mot Kongsvinger, men snublet på målstreken. På søndag setter MS kursen mot Halden, med et økt press på sine skuldre. Med ett poeng i kveld og tre strake bortekamper blir det viktig å få med seg en seier mot Comet.