Kongsvinger-MS 3-4 str

(0-2, 2-1, 1-0, 0-0, 0-1)

Oppdatert: (12.3.2015)

Det ble dramatisk i kveldens kvalifiseringsrunde, der begge kampene gikk til spilleforlengelse. MS fikk en god start på bortekampen mot Kongsvinger, med scoringer av Truls Tveten og Joachim Hermansen i første periode.  I andre periode økte MS til 3-0 ved Magnus Hoff, og det så meget lyst ut med tanke på seier.

Men Kongsvinger hadde ikke gitt opp, og før perioden var omme hadde de skapt ny spenning i kampen med to reduseringer. I tredje periode holdt MS unna til kun to minutter og 23 sekunder gjensto, da dukket Jonas Moen opp og forsinket seiersfesten for gamle lagkamerater. Forlengningen endte målløst, og poengene måtte fordeles med straffer.

Kongsvinger scoret en gang på sine forsøk,  mens Michael Stenersen og Magnus Fischer scoret for MS. Dermed to meget viktige poeng til MS, selv om man selvsagt burde hatt tre slik kampen utviklet seg. I den andre kampen vant Tønsberg på overtid mot Comet. MS er nå i førersetet og kan avgjøre kvaliken med tre poeng mot Tønsberg på søndag. Men det kan også bli kamp til siste slutt i det som har utviklet seg til en meget spennende kvalifisering.