MS-Comet 6-4

(2-0, 2-1, 2-3)

Oppdatert: (19.3.2015)

Mange var spente på både form og motivasjon hos MS etter søndagens mye omtalte bortekamp mot Tønsberg. MS hadde i teorien lite å spille for i kveldens kamp, men vi fikk se et både friskt og offensivt lag i aksjon mot Comet. Jesper Hoel satte tidlig inn 1-0 fra skrått hold, før Eirik Salsten styrte inn 2-0 i power play etter drøye kvarteret.

Seks minutter ut i andre periode scoret Magnus Fischer fra kloss hold, før gjestene reduserte litt mot spillets gang. Men MS kom raskt tilbake, og Magnus Hoff kunne sette pucken bak en utspilt målvakt etter en retur. Med 4-1 etter to perioder virket kampen avgjort, men det har svingt mye for de fleste lag så langt i denne kvalifiseringen.

Tidlig i andre periode reduserte gjestene på nytt, og MS spilte litt småkaotisk i noen minutter. Men da Danny Fick satte pucken opp i krysset til 5-2 etter snaut halvspilt periode, var det liten tvil om hvor seieren ville ende. Fem minutter før full tid var Marcus Bryhnisveen sistemann på pucken i et av de peneste angrepene i Manglerudhallen denne sesongen.

MS viste som sagt fine offensive takter i kveldens kamp, defensivt var det noe mer rufsete. I kampens sluttminutt fikk Comet redusere ytterligere to ganger, men kunne ikke forhindre at et friskmeldt MS-lag beholdt alle poengene og sikret førsteplassen i kvalifiseringen. Dermed er MS 100% sportslig og fortjent kvalifisert for Get neste sesong, også uavhengig av de to poengene de fikk gratis av Tønsberg i første runde.

Tønsberg vant i kveld den viktige bortekampen mot Kongsvinger, og tok et langt steg mot opprykk. Kongsvinger har likevel teoretiske muligheter for å klare seg når de kommer på besøk til Manglerud på søndag. Det er derfor duket for en interessant sesongavslutning selv om våre egne gutter sikret plassen alt i forrige runde.