MS-Kongsvinger 3-0

(2-0, 1-0, 0-0)

Oppdatert: (16.8.2015)

Alle foto: Lisbeth Halvorsen

Etter tap og målløshet i første treningskamp, var det MS sin tur til å holde nullen i kveldens oppgjør mot Kongsvinger. MS koblet tidlig grepet om kampen, og etter drøye sju minutter sendte Magnus Hoff hjemmelaget i føringen med et frekt soloraid. Et par minutter senere doblet MS ledelsen ved Michael Stenersen, etter at gjestene nettopp hadde hatt en kjempemulighet som ble avverget av Andrew Hare.

Også i andre periode var MS det klart førende laget, og økte sin ledelse til 3-0 da Per Kristian Person kom alene gjennom med målvakten. Flere scoringer ble det ikke i kampen, tross flere gode muligheter for MS også i den tredje perioden. Med fortsatt mange spillere på skadelisten var det oppmuntrende at MS hadde et såpass godt tak på Kongsvinger. Selv med en del spill i undertall forsvarte MS seg godt, og Andrew Hare fikk trent på sin forhåpentligvis ikke siste seiersdans foran Green Army.

Neste treningskamp for MS spilles i neste uke, på bortebane mot Lillehammer 21. august.