Lørenskog-MS 3-2 (1-0, 1-2, 1-0)

Bittert ettmålstap for MS i Lørenskog Ishall.

Oppdatert: (04.3.2007)

Kveldens kamp hadde mange fellestrekk med MS sitt forrige møte med Lørenskog: De rødkledte startet best, MS kom sterkt tilbake, men igjen kom dommeren i fokus.

I den første perioden hadde det ikke vært noe å si på om hjemmelaget hadde scoret flere enn ett mål. Aku Limnell må igjen få mye av æren for at MS holdt sifrene nede. Periodens eneste mål kom etter at MS driblet seg bort på egen blå i overtall. Lørenskog takket og bukket, og kontret inn 1-0. Drøyt midtveis i andre periode var det MS sin tur. Tom Hammerstad utlignet først til 1-1, og da MS var i undertall noen minutter senere slo samme mann til med en ny scoring. MS kom alene gjennom med to mann, men Hammerstad måtte en tur bak målet før han klarte å lure inn pucken. Bare sekunder senere ble det igjen sleivet i MS-forsvaret, og Lørenskog sørget for ny balanse i regnskapet.

Tredje periode ble relativt jevnspilt, til tross for at MS måtte fullføre kampen med bare tre backer. Kveldens kamp ble preget av noe inkonsekvent dømming, og spillerne slet til tider med å finne ut av hvor den berømte lista skulle ligge. MS måtte sone 10 to-minuttere i kveld, mens hjemmelaget klarte seg med halvparten. Fem minutter før full tid gikk Aku Limnell overende, og Lørenskog kunne enkelt avgjøre kampen ved å sette pucken bak en liggende MS-målvakt. En fortvilet Limnell mente han ble dyttet, men protestene falt for døve ører, og han og resten av MS måtte innse at poengene glapp i kveld også.

Poengdeling mellom Trondheim og Lillehammer i Leangen gjorde ikke saken bedre, og når MS reiser til Trondheim i neste runde er trolig bare tre poeng godt nok om man skal kjempe om noe mer enn tredjeplassen.