Frisk-MS 1-2 str

(0-0, 0-0, 1-1, 0-0, 0-1)

Oppdatert: (30.8.2015)

Halveis i høstens treningskamper hadde MS vist at de fortsatt har et tak på forrige sesongs kvalikmotstandere, mens det fortsatt er en del å gå på i forhold til de øvrige Get-lagene. Kveldens kamp i Askerhallen ble en klar fremgang i så måte. Fortsatt slet MS med å omsette sjansene, men defensivt tok man et sjumilssteg i forhold til spesielt Lillehammerkampen. Faktisk sto det 0-0 helt til 13 minutter ut i tredje periode, da Steffen Ratejczak sendte MS opp i ledelsen.

I sluttminuttet presset Frisk på for utligning etter at MS hadde ledet an skuddene mesteparten av kvelden. Og den utligningen kom i siste sekund av ordinær spilletid. Selvsagt ganske så bittert selv om det ikke sto poeng på spill, men MS fikk ta det som en mulighet til å trene på spilleforlengelse og straffer. Her holdt gutta tett bakover, før Kjetil Martinsen scoret på den avgjørende straffen. Dermed en meget oppmuntrende seier for MS, mot ett av få lag de ikke tok poeng mot sist sesong.

Neste treningskamp spilles i Stjernehallen 3. september.