Stjernen-MS 1-6

(0-3, 1-1, 0-2)

Oppdatert: (03.9.2015)

MS viser raskt stigende formkurve om dagen, og i kveld vartet gutta til tider opp med storspill i Stjernehallen. Vi har hatt litt å utsette på effektiviteten i tidligere kamper, men i kveldens førsteperiode løsnet det til gangs. MS fikk flere power play, og spilte meget solid i overtall. Kjetil Martinsen sørget for ledelse etter snaue fem minutter, før Magnus Hoff doblet halveis i perioden. Da Michael Stenersen la på til 3-0 minuttet senere, trodde vi nesten ikke det vi så. MS var simpelthen best i alt de første 20 minuttene.

I andre periode var det Stjernen som fikk mest tid i overtall, og de rødkledte kom naturlig nok mer med i kampen. Men det var MS som igjen kunne øke sin ledelse med sju minutter igjen av perioden, etter et svært så lekent soloraid av Kjetil Martinsen. Først da Stjernen fikk muligheten i spill 5 mot 3 lyktes de med å overliste Andrew Hare. MS beholdt tremålsledelsen til siste pause, et absolutt godkjent resultat etter 12 utvisningsminutter i midtperioden.

Stjernen startet tredje periode i overtall, men dette var Manglerud Stars kveld. Fredrik Jørgensen var sistemann på pucken da MS la på til 5-1 etter tre og et halvt minutt, og fem minutter senere boltret Magnus Hoff og Kjetil Martinsen seg i lekestua med det som ble Kjetils tredje scoring for kvelden. En utspilt Brady Hjelle kunne ikke gjøre annet enn å se lengselsfullt på klokka i påvente av kampslutt. I motsatt ende av banen hadde Andrew Hare stengt målet for godt denne kvelden. Med 37-25 i skudd i favør Stjernen, var det ingen tvil om hvem som vant keeperduellen.

Etter blackouten mot Lillehammer har MS tatt store steg fremover de siste par kampene. To sterke borteseire mot Frisk og Stjernen bør gi en opptur for selvtilliten før seriestart. Seks scoringer, hvorav flere perler, er spesielt gledelig med spillere som Trygg, Spets og Hoel på sidelinjen. I kveld hadde vi gjerne sett at seriespillet var i gang, men fortsatt gjenstår to treningskamper til å finjustere formen. Den neste spilles på Kongsvinger 6. september.