MS-Frisk 3-4 str

(1-1, 1-0, 1-2, 0-1)

Oppdatert: (10.9.2015)

MS kom til generalprøven mot Frisk med fire strake seire, og man kunne nesten påstå at laget trengte å komme litt ned på jorden før søndagens seriestart. Men kveldens treningskamp ble likevel en ny positiv opplevelse, der MS igjen var fullt på høyde med Frisk. Bryce Reddick sendte MS i ledelsen med et skudd som gikk stolpe inn etter sju og et halvt minutt av kampen. Få sekunder senere var imidlertid Frisk ajour etter litt passivt spill bakerst hos MS. I andre periode viste MS igjen fine takter. Eirik Salsten satte inn 2-1 fra venstrekanten, etter at Rasmus Ahlholm hadde hatt et godt forsøk fra motsatt side. Scoringen ble periodens eneste, selv om MS hadde et lite spillemessig overtak.

Men tre og et halvt minutt ut i tredje periode utlignet gjestene på nytt, igjen var MS noe passive. Midtveis i perioden spilte MS ett av kampens få overtall, og tok igjen ledelsen med en styring kreditert Steffen Ratejczak. MS hadde flere gode muligheter til å punktere denne kampen, isteden kunne Frisk kontre inn utligningsmålet da MS kom litt på etterskudd med tre minutter igjen på klokka. Etter ordinær tid ble lagene enige om å gå rett på straffeslag, her scoret Frisk to ganger mens kun Marius Trygg fant nettmaskene for MS som i motsetning til Frisk testet fem ulike straffeskyttere.

Denne kampen ble nok preget av at lagene sparte litt på kruttet nå like før seriestart. Temperaturen var relativt lav, og MS pådro seg ikke en eneste utvisning. Etter åtte treningskamper kan vi oppsummere med fire seire og to tap i ordinær tid, en seier og ett tap på straffer. Dette må vi kunne si oss meget godt fornøyd med, spesielt med tanke på at vi i de fleste kampene har hatt tre eller flere spillere ute med skader. Nå er blikket rettet fremover mot seriestart på søndag hjemme mot Lillehammer. Her har MS mye å hevne fra treningskampen vi helst vil glemme. Gutta har hevet seg voldsomt siden den kampen, og vi ser med stor spenning frem mot serieåpningen på Manglerud og en ny sesong med våre helter i gult og grønt.