Stjernen-MS 7-3

(3-0, 0-0, 4-3)

Oppdatert: (17.9.2015)

Etter seieren over Lillehammer i serieåpningen kom MS ned på jorden igjen allerede i første periode av kveldens bortekamp mot Stjernen. Hjemmelaget tok ledelsen i spill 5 mot 3 midtveis i perioden, og doblet et par minutter etterpå. Etter snaue kvarteret slengte Dan Nygård ivei et skudd fra rødlinjen, og pucken spratt inn bak en uheldig Andrew Hare som ellers hadde hatt et par feberredninger tidligere i kampen. Stjernen var best i det meste i denne perioden, og det var lite håp om en ny snuoperasjon for MS sin del. I andre periode jobbet imidlertid MS godt, men noe finspill ble det ikke. Denne perioden holdt vi tett bakover, men fortsatt uten å skape de store målsjansene.

Tidlig i tredje periode kontret Stjernen inn 4-0, før MS endelig begynte å få til en del offensivt. Etter snaue tre minutter satte Kjetil Martinsen inn en retur fra høyrekanten. Fem minutter senere sendte samme mann et fint tversoverpass til Rasmus Ahlholm, som scoret sitt tredje mål for sesongen. Dermed var et ørlite håp tent, men det sluknet raskt. Vertenes Myles Bell hadde allerede scoret to mål, og punkterte kampen med to nye. Forsvarsspill var ikke i høysetet hos noen av lagene i denne perioden, som til slutt endte med 4-3 og 18-12 i skudd. Kampens siste scoring kom da Kevin Berg fyrte av fra blå og lurte pucken inn ved stolpen med tre minutter igjen på klokka.

Prestasjonsmessig ble dette en kamp med store svingninger. MS dro på seg for mange utvisninger, og slapp inn noen alt for enkle baklengsmål. Samtidig brukte vi for lang tid på å få igang vår egen målproduksjon, men i tredje periode løsnet det litt i power play. I neste kamp må vi heve oss betraktelig, da kommer Stavanger Oilers på besøk etter å ha banket Sparta med hele 10-2 i kveldens målrike serierunde.