MS-Oilers 1-7

(0-3, 1-2, 0-2)

Oppdatert: (20.9.2015)

Gjestene tok ledelsen før to minutter var spilt i kveldens kamp, og det var egentlig aldri noen tvil om hvor poengene ville ende. MS jobbet godt etter baklengsmålet, men måtte se en ny puck i feil kasse etter drøye kvarteret. Og da Oilers la på til 3-0 i power play halvannet minutt senere var det meste av spenningen allerede borte fra kampen. Gjestene økte sin ledelse igjen tidlig i andre periode, men etter snaut halvspilt kamp var det endelig MS sin tur. I spill 5 mot 3 pepret MS Stavangers målvakt og med Bryce Reddick og Cato Cocozza i scoringskø fikk de til slutt pucken inn etter en trippelsjanse.

Dessverre svarte gjestene med en ny scoring i overtall i underkant av tre minutter senere. Nå tok det nærmere en periode til før neste scoring, men igjen var det Oilers som fikk score i overtall. MS ble knallhardt straffet av både motstandere og dommere i kveldens kamp, klasse- og prisforskjellen på lagene ble etter hvert svært synlig i avgjørende øyeblikk. Ganske symptomatisk var situasjonen i sluttminuttet hvor MS spilte i ett av få overtall. Her jobbet gutta som om det fortsatt sto poeng på spill, og skapte flere gode muligheter. Men isteden ble det igjen Oilers som fikk sette en puck i kassa etter en personlig feil bakerst hos MS. Dermed måtte MS gå av isen med sju baklengsmål for andre kamp på rad.

På torsdag reiser MS på besøk til Kongsvinger, et lag som sammen med Lillehammer foreløpig står uten poeng. Knights har imidlertid fått scoringsproduksjonen i gang de siste kampene, og sjokkåpnet i kveld med en tidlig 3-0-ledelse mot Sparta. Det endte dog med tremålstap for Knights, som i poengnød kan bli en tøff nok motstander på bortebane torsdag.