MS-VIF 2-3 str

(0-1, 1-0, 1-1, 0-0, 0-1)

Oppdatert: (27.9.2015)

Over 800 tilskuere fikk se et forrykende drama av en forestilling i Manglerudhallen i kveld. Gjestene kom oppskriftsmessig best i gang, og tok ledelsen i et power play 4.24 inn i første periode. Flere scoringer ble det ikke i perioden, men VIF presset MS høyt og var flinkere til å klarere puckene enkelt ut av sonen der MS ble mer omstendelige. I begynnelsen av andre periode presset VIF på for en ny scoring, men gradvis kjempet MS seg tilbake i kampen og ble stadig farligere på kontringer. 12.31 ut i perioden fikk de endelig lønn for strevet, da Eirik Salsten lurte en returpuck bak Steffen Søberg til 1-1 etter at Andrew hadde gjort en kjemperedning like i forkant. Spillet bølget nå frem og tilbake med gode muligheter til begge lag, men begge målvaktene holdt tett til siste pause.

Tidlig i tredje periode sendte gjestene avgårde en puck som spratt over snappen til Andrew og i mål. En maksimalt uheldig start på perioden, men MS mistet ikke motet og jobbet seg igjen tilbake i kampen. Etter et par svake power play tidligere på kvelden, lyktes det endelig for MS 2.35 ut i tredje periode. Igjen var det Eirik Salsten som var sistemann på pucken på en retur. Resten av kampen var meget underholdende, begge lagene jobbet knallhardt for et seiersmål, men etter 60 spilte minutter var det klart for poengdeling. I forlengningen scoret ingen av lagene, og det satt langt inne på staffeslagene også. Hele 11x2 forsøk måtte til for å skille kamphanene fra hverandre. Her klarte VIF omsider å sette to pucker, mens kun Bryce Reddick lyktes for MS. Dermed ble det med ett poeng for strevet i en tross alt meget morsom kamp som kunne vippet begge veier.

Vi vil avslutningsvis sende noen tanker til Rasmus Juell, som ble fraktet ut på båre i kveld etter å ha stupt inn i vantet uten hjelm. En mindre hyggelig episode på en ellers trivelig kveld, og vi håper alt går bra med Rasmus.

Vår neste kamp spilles i Lørenskoghallen førstkommende torsdag, før vi får besøk av Frisk på søndag. Vi håper kveldens kamp ga mersmak og at mange finner veien tilbake til Manglerudhallen.