Oilers-MS 7-1

(1-0, 4-1, 2-0)

Oppdatert: (22.10.2015)

Et skaderammet MS-lag fikk som ventet en tøff kveld i DNB Arena, der Oilers til slutt vant med samme sifre som da lagene møttes på Manglerud. MS forsvarte seg tidvis godt i første periode, men klasseforskjellen fremsto som større enn 1-0 til pause skulle tilsi. Første halvdel av andre periode slet MS med å henge med på tempoet, og vertene scoret fire ganger på under tolv minutter. MS tok da en time-out, og etterpå var det friskere takter å se hos de grønnkledte. Etter drøye kvarteret kom MS gjennom med fire spillere mot Stavangers to, og Magnus Hoff vispet inn reduseringsmålet fra venstrekanten.

Marius Trygg fikk med seg bestemannspremien fra DNB Arena

I tredje periode scoret hjemmelaget to ganger til, i en kamp der poengene var relativt langt unna å bli med MS hjem i bagasjen. Med mange skader på løpersiden produserte vi kun 11 skudd på mål, men et par til kunne likevel med litt ekstra flyt funnet nettmaskene. På søndag kommer Kongsvinger på besøk til Manglerud, og det er et lag som tross poengløshet aldri må undervurderes. I kveld var de snublende nær et sensasjonelt poeng hjemme mot Sparta. Samtidig vet vi hvor sterke MS-gutta er på å snu nederlag til jubel, så det lover godt for en ny morsom kamp i hallen på søndag.