MS-Kongsvinger 6-0

(0-0, 3-0, 3-0)

Oppdatert: (25.10.2015)

Kongsvinger kom til denne kampen uten poeng, men de var meget nær i forrige runde mot Sparta. MS på sin side kom fra et stort nederlag i Stavanger, men det pleier som kjent bare å tenne gutta litt ekstra i kampen etter. Dette var en av få kamper der MS var utropt til forhåndsfavoritt, og det kan ofte være vel så vanskelig å takle som det å være den evige underdog. I kveldens kamp tok imidlertid MS kommandoen fra start, men de møtte en mur av spillere fra Kongsvinger som forsvarte seg godt i første periode. Gjestene var også småfarlige på kontringer.

Sist lagene møttes brukte MS i overkant av to perioder på å punktere kampen, denne gangen fikk de ketchupen ut av flaska litt tidligere. Snaue tre minutter ut i midtperioden kom MS gjennom på en kontring, og Marius Trygg fikk satt pucken i kassa fra nesten død vinkel. Seks minutter etterpå var MS i overtall, og Rasmus Ahlholm kunne sette en retur i nesten tomt bur. Ytterligere seks minutter senere var Rasmus på farten igjen, denne gangen i undertall. Eric Persson fikk som i forrige hjemmekamp et litt underlig assist da han slengte seg i isen for å klarere pucken ut. Den havnet på køllebladet til Ahlholm, som tillot seg å leke litt ekstra med målvakten før han fant nettmaskene for andre gang i perioden.

Minuttet ut i tredje periode var det Magnus Hoff sin tur til å runde målvakten og sette 4-0, og etter i underkant av tolv minutter banket Marius Trygg inn sin andre scoring for kvelden. Halvannet minutt før slutt kom Michael Stenersen og Steffen Ratejczak gjennom 2 mot 1. Michael serverte sitt tredje assist for kvelden, og Steffen fastsatte sluttresultatet til solide 6-0. Sett bort fra en litt ineffektiv første periode, var dette en absolutt godkjent gjennomført kamp av de gulgrønne. Gutta holdt tempoet godt oppe hele veien, og gikk aldri i fellen å undervurdere motstanderen.

I Kongshallen var Andrew tre sekunder fra nullen, denne gangen holdt det kampen ut!

Med kveldens trepoenger er MS igjen kun ett poeng bak VIF før torsdagens lokaloppgjør på Jordal. Å puste naboen i ryggen såpass langt ut i sesongen er sjelden kost, og selvsagt en fin gulrot for MS. Vi oppfordrer alle til å hive seg på t-banen og heie frem våre gutter i denne spennende kampen.