MS-Lørenskog 2-3 str

(0-0, 2-1, 0-1, 0-0, 0-1)

Oppdatert: (01.11.2015)

Formlaget Lørenskog kom til Manglerudhallen med fem strake seire bak seg, men i kveld fikk de kamp til døra og vel så det mot et hardtarbeidende MS-lag. De gulgrønne gutta gikk offensivt til verks og så ut til overraske Lørenskog litt i starten av kampen, selv om MS vant knepent i Lørenskoghallen sist lagene møttes. Første periode endte målløst, tross flere gode muligheter til begge lag. I sluttminuttene hadde MS flere tilnærmede 100%-sjanser uten å få uttelling. Likevel en meget godt gjennomført og fartsfylt periode av gutta våre.

Lørenskog fant nettmaskene før pucken i dag

I andre periode prøvde Lørenskog å skru tempoet ytterligere opp, men først 12 minutter ut i perioden lyktes de med å overliste Andrew Hare. Mange trodde gjestene ville ta kontroll over kampen derfra, men MS hadde som vanlig ingen planer om å gi ved dørene i Manglerudhallen. Da Lørenskog pådro seg to utvisninger i rask rekkefølge fem minutter før pause, satte MS inn støtet. I spill fem mot tre fyrte Michael Stenersen løs et skudd Cato Cocozza vippet inn med køllebladet. Og fortsatt i overtall klarte Bryce Reddick å pirke inn en løs puck som Lørenskogs målvakt ikke hadde kontroll på.

I tredje periode ventet vi et rotterace mot Andrew Hare, og fem minutter ut i perioden fikk gjestenes gullhjelm spasere alt for enkelt gjennom store deler av banen og utligne til 2-2. Akkurat da virket det tungt for slitne MS-gutter å redde poeng, men de grønnkledte jobbet som de heltene de er og holdt unna ut perioden. MS hadde gode muligheter til å avgjøre i spill fem mot tre drøyt halveis i perioden uten å lykkes, mens Lørenskog jaget seiersmålet i fem mot fire i sluttminuttene. Men det endte altså med poengdeling og en målløs forlengning, dermed skulle det hele avgjøres på straffeslag.

Denne gangen gikk straffene stolpe ut for MS. Ingen av våre tre fant nettmaskene, selv om Kjetil Martinsen var meget nær med en Marius Trygg-inspirert straffe. Marius selv måtte dessverre stå over i dag pga en strekk. Lørenskogs ene scoring ble dermed avgjørende, men gjestene avga sitt første poeng på seks kamper. Selv om det alltid vil være litt nedtrykt stemning etter et straffetap, har MS god grunn til å være fornøyd med fire poeng mot Lørenskog så langt i sesongen. En tredjedel av serien er nå ferdigspilt, og MS har seks poengs luke ned til Lillehammer på niendeplass. Faktisk er MS nærmere Storhamar enn Lillehammer i øyeblikket, og vi har fortsatt til gode å stille med skadefritt lag. Nå er det velfortjent spillepause frem til 12. november, da MS besøker Askerhallen.