Kongsvinger-MS 4-3

(0-0, 2-2, 2-1)

Oppdatert: (03.12.2015)

Kongsvinger hadde plukket bra med poeng siden sist de møtte MS, og vi var forberedt på at kveldens oppgjør ville bli en tøff batalje. Dessverre skulle dette bli kvelden da MS ikke hadde noen marginer på sin side. Første periode var åpen med gode muligheter til begge lag. Hjemmelaget hadde taket på skuddstatistikken, men perioden endte målløst. I andre periode spilte MS seg til et overtak, og etter 8.26 kom uttellingen. Rasmus Ahlholm spilte frem Marius Trygg med et glimrende pass, og Marius sendte MS opp i ledelsen. Seks minutter senere var det Kjetil Martinsens tur til å servere Kevin Berg med et flott pass, Kevin fikk god tid til å stille inn siktet og doblet ledelsen for de gulgrønne.

MS jublet til ingen nytte i kveldens oppgjør i Kongshallen

MS så ut til å ha god kontroll på denne kampen, men periodens to siste minutter ble et mareritt. MS hadde akkurat klart seg gjennom et undertall da vertene satte pucken i mål fra en mølje foran Andrew. Med 35 sekunder igjen på klokka hadde MS en puck som trillet på mållinjen, og dommerne måtte ta målkamera i bruk. Dessverre kom de til at hele pucken ikke var over streken. Og med kun 12 sekunder igjen av perioden utlignet Kongsvinger med en scoring som lignet mye på den forrige. Full kontroll var igjen snudd til helt åpent oppgjør. I underkant av tre minutter ut i tredje periode tok hjemmelaget ledelsen for første gang, og MS kom inn i en av sine dårlige perioder der ingenting stemmer. Ganske symptomatisk var det da et feil bytte førte til to minutters lagstraff. Den situasjonen slo likevel ut til MS sin fordel, da Christer Simonsen etter en flott enkeltprestasjon kontret inn 3-3 i undertall.

Cato Cocozza og Rasmus Ahlholm har likt antall mål og assister etter kveldens kamp

I sluttminuttene viste MS tydelig at de var ute etter alle poengene, og traff både stolpe og tverrligger i jakten på seier. Men den offensiven straffet seg, og med kun 49 sekunder igjen på klokka ble det Kongsvinger som avgjorde kampen med et noe heldig skudd. Også kveldens andre kamper vippet feil vei for MS sin del, da alle våre argeste konkurrenter på tabellen vant sine oppgjør. At Lillehammer "bare" tok med seg to poeng fra Stavanger var faktisk denne rundens opptur. Fra kveldens kamp i Kongshallen tar vi med oss tre flotte scoringer, selv om vi gjerne skulle hatt like mange poeng. For MS er det kun en ting å gjøre, rette blikket fremover mot søndagens lokaloppgjør mot VIF. Gutta har reist seg etter nedturer tidligere i sesongen, og det er bare et tidsspørsmål før de slår tilbake. Såpass med vilje vet vi at det finnes i dette laget. Vi ønsker vel møtt til ny kamp og nye muligheter på søndag!