MS-Frisk 1-3

(0-1, 0-1, 1-1)

Oppdatert: (13.12.2015)

Etter fire strake ettmålstap var MS på ny poengjakt i kveld, og det ble som ventet et nytt jevnt og målfattig oppgjør mot Frisk. MS gikk høyt ut, men slet som vanlig med å overliste gjestenes meget gode målvakt Nicklas Dahlberg. I overkant av  to minutter før første pause fikk Frisk litt for god tid på en retur, og det var det lille som skulle til for at de fant nettmaskene. Sju minutter ut i andre periode hadde MS en gigantisk sjanse ved Marius Trygg, der Dahlberg igjen klarte å dekke stolpen i siste sekund. Frisk kom rett gjennom på en kontring, en puck traff kølla til mannen foran målet og spratt via tverrligger og inn. Flyt og stolpe inn er noe MS mangler om dagen, og resten av perioden lyktes ikke våre gutter med å produsere all verden.

Men i underkant av tre minutter ut i tredje periode skulle det endelig lykkes MS å ha marginer på sin side. Først kom Anders Bastiansen alene gjennom og kunne punktert kampen til 3-0, men klarte ikke overliste Andrew. Isteden snappet Markus Bilstad Pedersen pucken bak kassa og spilte frem Jesper Hoel alene i motsatt ende av banen. Jesper mislyktes på første forsøk, men returen satt omsider i nettet bak Dahlberg.

MS fikk nå blod på tann som de ofte får av en scoring, og Jesper Hoel var nær ved en utligning da han igjen kom gjennom og ble dyttet overende bakfra. Hva resten av kampen angår føler vi nesten vi kunne resirkulert tidligere kampreferater. Kort sagt, vi svidde av målsjanser, gikk på utvisninger og det hele endte med et nytt knepent nederlag. Frisk satte til slutt 3-1 i tom kasse i sluttminuttet, resultatet ble dermed en reprise av forrige besøk fra Asker.

Vi var igjen meget nær poeng uten å få uttelling, men i MS utvikler man etter en stund galgenhumor nok til å glede seg over at det ikke ble enda et ettmålstap. Til tross for tapet beholder vi den viktige sluttspillplassen inn i juleferien. Nå blir det godt med en liten kamppause, og finjustering av formen frem mot de to romjulskampene mot Sparta og Storhamar. Vi ønsker gutta våre og alle rundt en riktig god jul, og ønsker velkommen tilbake til Manglerudhallen 30. desember.