Sparta-MS 6-1

(3-1, 1-0, 2-0)

Oppdatert: (28.12.2015)

Sist MS spilte i Sparta Amfi fikk de med seg timålstap hjem i bagasjen, og det ble tøffe tak i dag også. MS ble straffet hardt av både dommere og hjemmelag i den første perioden, og med to mann mindre på isen havnet den første pucken bak Andrew etter 8.27. MS kom inn i en dårlig periode der de ikke hang med i forsvar, og det så stygt ut da vertene tredoblet sin ledelse. To minutter før pause våknet imidlertid MS til liv, og reduserte til 1-3 etter fint samspill mellom Kjetil Martinsen og Michael Stenersen. MS fikk blod på tann og var ikke langt unna en ny redusering før pausen kom på et plutselig litt ubeleilig tidspunkt da Sparta var presset.

I andre periode sto kampen lenge og vippet. MS hadde flere gedigne muligheter til å redusere, og Sparta kom etter hvert såpass på hæla at de valgte å ta time out rundt halveis i kampen. Ett minutt før siste pause kom Sparta gjennom på en kontring og økte til 4-1. Med en ny Spartascoring tidlig i tredje periode var kampen punktert. Hjemmelaget innkasserte til slutt seieren med sifrene 6-1, i en kamp der MS varierte for mye i prestasjonene og misset for mange avgjørende sjanser. Det hjalp heller ikke at vi ble tildelt tre ganger så mange utvisningsminutter som vertene.

I motsetning til 0-10-kampen mot samme motstander tidligere i høst, var ikke kveldens kamp uten lyspunkter. Nå ser vi frem til onsdagens garasjefest med stort innrykk av tilreisende fra Hamar, og forhåpentligvis mange hjemmesupportere som ønsker å se MS feire nyttår med en ny seier over Storhamar.