MS-Oilers 1-4

(0-1, 0-1, 1-2)

Oppdatert: (17.3.2016)

MS hadde sin siste mulighet til å tukte Oilers i sluttspillet i kveld, og var godt med på notene i første periode med blant annet to gode power play. Men så mange avslutninger mellom stengene ble det ikke ut av det, og langt mer effektive Oilers omsatte en av sine muligheter og kunne gå til første pause med ettmålsledelse.

Fem minutter ut i andre periode ble det dramatikk og en smule forvirring i Manglerudhallen. MS kom gjennom i en 2 mot 1-situasjon og Markus Bilstad Pedersen klinket pucken i mål etter pasningen fra Eric Persson. På samme tidspunkt var Cato Cocozza og Daniel Rokseth i en fight lengre bak på banen, men spillerne hørte ingen dommerfløyte før pucken lå i mål. Den ene dommeren markerte da også for scoring, men etter intense diskusjoner ble målet til slutt underkjent. MS ble oppildnet av situasjonen og fortsatte å jage en utligning, men isteden ble det bortelaget som igjen hadde marginene på sin side og kunne doble ledelsen tolv minutter ut i perioden. Men MS nektet å gi seg, og fire minutter ut i tredje periode fikk de endelig uttelling for strevet. Gjestenes målvakt gjorde en feilvurdering bak målet, og Magnus Hoff takket og bukket og satte pucken i tom kasse.

Spenningen holdt seg til seks minutter gjensto av kampen, og Oilers kontret inn 3-1. I sluttminuttet tok MS ut målvakten, og gjestene benyttet anledningen til å sette pucken i det tomme nettet. MS har på mange måter møtt overmakten i denne kvartfinaleserien, men gutta har gitt seriemesterne meget god motstand og vært på talefot med dem i tre av fire kamper. Det var heller ingen tegn i kveld til at spillerne fryktet nye bussturer til Stavanger. Innsatsen var på topp til fløyta gikk for full tid, og det er slik vi kommer til å huske denne MS-utgaven vi har blitt så glade i. Vi håper å beholde stammen i dette laget til neste år, så vi kan ta nye steg fremover etter denne oppløftende sesongen. En stor takk til alle som har bidratt på og rundt laget, og til alle våre støttespillere og supportere. Vi ønsker velkommen tilbake neste sesong!