MS-Lillehammer 4-1

(1-0, 2-0, 1-1)

Oppdatert: (23.8.2016)

MS spilte sin tredje treningskamp for sesongen i kveld, og gutta var sultne på revansje mot Lillehammer etter et klart tap i forrige møte. Det knyttet seg spesielt spenning rundt målvakten Sebastian Idoffs debut mellom stengene etter at han ble påkjørt av en bil tidligere i sommer. Sebastian innfridde forventningene så det holdt i denne kampen, og viste seg som en myk og smidig målvakt med meget gode reflekser. I de to første periodene holdt han buret rent, og MS fikk tid og ro til å skaffe seg overtaket i kampen.

Jesper Hoel scoret det første målet på ny isflate i Manglerudhallen drøyt halveis ut i første periode. Tidlig i den andre doblet Fredrik Jørgensen ledelsen på en kontring, før Magnus Leth Nielsen satte inn en puck fra blå noen minutter senere. MS hadde god kontroll på denne ledelsen, men i et overtall sju minutter ut i tredje periode rotet de seg litt bort og lot Lillehammer få kontakt med et kontringsmål. Men gjestene kom aldri nærmere enn dette, og da Sander Boroczky økte til 4-1 med litt over to minutter igjen på klokka var kampen definitivt punktert.

Som treningskamper flest var også denne variabel i kvalitet og prestasjoner, men MS har vist en fin fremgang gjennom de tre første kampene og vant fortjent i kveld. Sebastian Idoff endte opp med 30 redninger på 31 skudd, og det blir spennende å se om han holder dette nivået i fortsettelsen. På lørdag kommer Kongsvinger på besøk til Manglerudhallen.