2.plass i Nordic Youth Trophy

Oppdatert: (06.9.2016)

MS U-14 tar 2 plass i Nordic Youth Trophy med bare 10 spillere.
Dette er en stor turnering i Sverige med 36 deltagende lag og A-F sluttspill.
Vi reiser over til Kristinehamn for gruppespill, med et mål om å bite godt i fra oss.
MS gutta er klare fra første dropp og vinner de fire første kampene i gruppa, siste kamp blir en ren gruppefinale mot Partille. MS vinner kampen og ender opp som vinnere av gruppen med hele 45-13 i målforskjell. Av alle gruppevinnerne blir vi det nest beste laget, noe som sender oss direkte til semifinale i A-sluttspillet.
I semifinalen møter vi Lerum BK, og for en kamp det ble...Lerum scorer det første målet og holder på ledelsen ut omgangen. MS gutta biter tenna sammen og utlignet 5min ut i omgangen....Lerum kommer rask til hektene, og øker ledelsen. De holder på ledelsen til det står igjen ca 4 minutter av omgangen...... Vi utligner og nervepåkjenningen starter.........17.52 ut i omgangen setter vi det som skal bli seiersmålet...Vi er i finalen......10 spillere...36 lag
I finalen møter vi Hovås, et veldig bra lag fra Göteborg regionen. Det blir en kamp som bølger frem og tilbake med høyt tempo og gode prestasjoner fra begge lag. 19 minutter ut i omgangen tar vi ledelsen og holder den ut til det er spillt 5min av 2.omgang. Hovås scorer igjen på tiden 12.22 ,noe som skal bli seiersmålet.
Gutta har gjort en helt utrolig prestasjon med bare 10mann....hva som bor i disse gutta og den gløden de viser for spillet er helt fantastisk.......jeg har ikke ord!!