MS-Oilers 1-7

(0-3, 0-1, 1-3)

Oppdatert: (18.9.2016)

MS fikk en meget tøff start på kveldens oppgjør mot Oilers, hvor gjentatte besøk i utvisningsboksen etter hvert straffet seg. Oilers utnyttet mulighetene nådeløst, og ledet 3-0 etter den første perioden. I andre periode fikk man tettet bedre igjen bakover, og klarte seg med ett baklengs. Men fremover kom man fortsatt ikke nærmere enn et skudd som smalt i stolpen.

I tredje periode ble det til tider ampert på isen, men Oilers var fortsatt det mest effektive laget. Bortelaget scoret tre ganger til, den ene i undertall. MS så lenge ut til å gå målløse av isen, men fikk til slutt kjempet inn en redusering med Steffen Ratejczak som sistemann på pucken. Det ble ellers en tung kveld for MS, der man aldri kom i nærheten av å ryste storfavorittene fra Stavanger. Det tidligere MS-talentet Markus Søberg var toneangivende og scoret tre ganger for gjestene.

Førstkommende onsdag reiser MS til Kongsvinger til en meget viktig kamp der begge lagene er sultne på sin første seier for sesongen.