MS-Lørenskog 0-7

(0-0, 0-4, 0-3)

Oppdatert: (30.10.2016)

MS tok en sterk borteseier sist kveldens motstandere møttes, og innledningsvis så det ut til å bli en jevn kamp i kveld også. Første periode endte målløst, etter at MS hadde misbrukt flere muligheter i overtall. Tidlig i andre periode var gutta igjen i overtall, men et litt mislykket bytt førte til lagstraff. Bare sekunder etterpå kolliderte Magnus Leth Nielsen med en av bortelagets spillere, og Magnus ble sendt i utvisningsboksen. Da Lørenskog etter hvert ble fulltallige tok det ikke mange sekunder før de hadde utnyttet spill 5 mot 3. Men ulykksaligheten var ikke slutt der, ytterligere 20 sekunder senere slengte gjestene ivei en puck som tilsynelatende skiftet retning og spratt inn i nettmaskene mens Sebastian Idoff var på vei bak eget mål for å stoppe den der.

Gjestene scoret to ganger til i denne perioden, mens MS ikke lyktes på noen av sine 17 forsøk. Det oppsummerer ganske mye av denne kampen. MS fortsatte å kjempe i tredje periode uten uttelling, mens bortelaget scoret enkle mål. Sebastian Idoff må etter hvert ha følt det nesten som en straff å bli stående mellom stengene, og han fikk heller ikke like mye hjelp ved alle baklengsmålene. 37-31 i skudd og 0-7 som sluttresultat er uvanlig kost, og forteller i klartekst at MS slet i begge ender av banen i kveld. Det hjelper lite å skape mye i alle kampene når scoringene uteblir. Johan Skiöld sto over i kveld etter smellen han fikk i hodet mot VIF, fra før har vi Cato Cocozza på sidelinjen. Kanskje blir det godt med en drøy ukes spillepause til å lege skader og samle krefter, selv om vi gjerne skulle beholdt plassen over sluttspillstreken inn i landskamppausen.

Neste kamp spilles 8. november borte mot Frisk.