MS-Lillehammer 2-5

(0-2, 1-1, 1-2)

Oppdatert: (22.1.2017)

Etter den fantastiske snuoperasjonen mot Lørenskog tidligere i uken fikk MS en tøff start på kampen mot Lillehammer i kveld. Først ble man litt for offensive i et undertall, og gjestene kunne kontre inn et tidlig ledermål i power play. Første periode var relativt jevnspilt, men ting stemte ikke helt for MS og pasningene satt ikke som de skulle. MS hadde flere overtall uten å lykkes, isteden ble det Lillehammer som doblet sin ledelse halvannet minutt før pause litt mot spillets gang. Da gjestene økte til 3-0 fem minutter ut i midtperioden så det vanskelig ut, men med forrige kamp friskt i minne kunne vi likevel ikke avskrive MS. Et kvarter ut i perioden lyktes de endelig. Per Kristian Person sendte et hardt tversoverpass til Steffen Ratejczak som igjen viste seg som en effektiv mann og klinket pucken inn på direkten. Dermed var håpet tent hos de grønne før den tredje perioden.

Seks minutter før kampslutt økte gjestene igjen sin ledelse i power play, men MS nektet fortsatt å gi seg. Et snaut minutt senere ble det endelig uttelling i overtall for våre menn, Jesper Hoel tente en ny ørliten gnist av håp med sin scoring. Men i sluttminuttet satte Lillehammer den siste spikeren i tomt bur, og MS måtte konstatere at sluttspurten startet for sent denne gangen. Det er lett å bli godt vant etter den innsatsen gutta har vist de siste ukene, men vi kan ikke forvente seier hver gang.

Førstkommende torsdag spilles sesongens viktigste kamp så langt, da kommer Sparta på besøk til Manglerudhallen. Etter Spartas seier i Winter Classic skiller fem poeng mellom lagene, og sarpingene ønsker utvilsomt å øke det til åtte. Mens våre gutter vil kjempe med nebb og klør for igjen å komme opp i ryggen på gjengen fra Hockeytown. Alle med hjerte for MS bør kle seg i de gulgrønne fargene og ta turen til Manglerudhallen på torsdag for å heie frem heltene våre til en ny seier over Sparta.