Seier for U12 i Sverige!

MS U12 (2005) vant Färjestadcupen i helgen!

Oppdatert: (03.4.2017)

Vår avslutningstur til Karlstad og Färjestadcupen endte med seier til gutta etter en vanvittig spennende finale mot Färjestad hvit.

En gjeng med spillere og foreldre reiste til Karlstad på fredag, forventningsfulle og spente. Spillerne og trenerne hadde på forhånd bestemt sammen at denne turneringen skulle vi vinne. Og det krevdes litt disiplin med tidlig i seng, nøye med matinntak og hvile mellom kampene. Og det lyktes vi med!

Vi gikk ubeseiret gjennom gruppespillet på lørdag med seier 3-2 i første kamp i Kobbs Arena mot senere finalist Färjestad hvit. Neste kamp var mot Fagersta AIK og det ble seier 2-0. For å være sikret A-sluttspill på søndag måtte vi ikke tape med mer enn 2 mål mot Finspångs AIK. Det klarte gutta lett med en sterk 5-2 seier inne i Löfbergs Arena. Dermed var vi vinner av vår gruppe.

Søndag morgen var det semifinale mot gruppetoer i den andre puljen Tibro IK. Selv om det var jevnt i målprotokollen lenge var det aldri i tvil hvem som var best selv om vi slet med å få pucken i mål. Med en skuddstatistikk på 37-9 endte det med en grei 4-2 seier.

Og da var det klart for finale! Vi møtte Färjestad hvit som vi hadde slått i gruppespillet. Det ble en veldig jevn og spennende finale hvor de tok ledelsen i første periode. Men vi kom veldig sterkt tilbake og tok ledelsen 2-1 langt ut i 2. periode. Men Färjested kom tilbake like etterpå og da var vi like langt. Etter 2-2 til full tid ble det spilt 5 min Sudden Death uten at noen av lagene klarte å score. Og da skulle finalen avgjøres på straffeslag. Vi bommet på de 2 første straffene men vår keeper Aron Breivold reddet alle straffene fra Färjestad og da kunne Patrick Flinskau avgjøre med vår tredje straffe. Og for en kald straffe i en slik situasjon! En høyre-venstre finte og Färjestadkeeperen var borte og målet var åpent! Da tok det helt av i Löfbergs Arena. Gutta kastet hansker, hjelmer og køller og jublet sinnsykt for seier i Färjestadcupen! Veldig fortjent! (Skuddstatistikk finale 27-11 til MS)