Frederikshavn-MS 3-1

(0-0, 1-1, 2-0)

Oppdatert: (11.8.2017)

I kveld var det endelig duket for sesongens første treningskamp. Motstander var Frederikshavn White Hawks, som kom på tredjeplass i den danske ligaen forrige sesong og til semifinalene i sluttspillet. Den første perioden ble jevnspilt og målløs. Det er alltid spennende med en ny motstander, og lagene kjente litt på hverandres nivå i starten uten å slippe seg helt løs.

I andre periode kom MS mer på offensiven, og litt under halveis satte Per Kristian Person inn sesongens første scoring etter en pasning fra Joachim Hermansen. MS var nå i ferd med å koble grepet om kampen, men lyktes ikke med å doble ledelsen. Isteden ble det vertskapet som kom ajour etter at en frem til da meget god Martin Surek havnet på villspor.

I tredje periode tok de hvite haukene føringen i kampen. De hadde også muligheten til å doble på straffeslag, men Surek reddet. Sju minutter før full tid var hjemmelaget heldigere, og med 3-1 ble det en vanskelig avslutning på kampen for MS. I sluttminuttene hadde vi muligheten i spill 5 mot 3, men uttelingen uteble.

Totalt sett ble dette en noe ujevn forestilling med mye bra, og en del mindre bra. En god treningsøkt ble det definitivt, med en tett match mot et lag som ligger et godt stykke foran oss på Europa-rankingen. I morgen går turen videre til Aalborg, hvor vi møter Danmarks regjerende seriemester.