Aalborg-MS 4-1

(1-0, 0-1, 3-0)

Oppdatert: (12.8.2017)

MS rundet av treningsleiren i Danmark lørdag med sin andre kamp på under to døgn, denne gang mot regjerende seriemester Aalborg Pirates. Det var hjemmelaget som kom best i gang i Gigantium med et tidlig kontringsmål. MS tok deretter over mer av spillet, men det nærmeste vi kom i første periode var et skudd i tverrligger. Kvarteret ut i andre periode fikk vi endelig uttelling, og da faktisk i undertall. Jesper Hoel  ankom Danmark til denne kampen og fant nettmaskene med en fin avslutning.

Tredje periode hadde mange likhetstrekk med fredagens. Vertene tok igjen ledelsen, og kunne også doblet på et straffeslag. Surek lot seg heller ikke denne gangen overliste på straffe, men etter snaue tolv minutter kom scoringen etter en ny kontring. Halvannet minutt før slutt satte piratene den definitive punkteringen med 4-1.

Som kjent ønsker Dave en slutt på "hederlige" tap denne sesongen, og begge kampene våre i Danmark havner fort i den kategorien. Vi spiller jevnt med to gode motstandere, men sliter med å score på mulighetene våre. I denne kampen ble det mye skudd rett på en storvokst målvakt, uten noen rundt til å forstyrre keeper eller styre skuddene. Hjemmelaget slapp også tidvis for lett gjennom på kontringer.

Det er likevel mye positivt å ta med seg fra disse to kampene, og i treningskamper har man råd til å prøve og feile så lenge man lærer noe underveis. Laget har hatt et fint opphold her i Danmark, og vi takker begge våre motstandere for at de ville ha besøk av oss. Nå vender vi nesen hjemover, og allerede på tirsdag venter en ny tøff bortekamp mot Lillehammer.