Lillehammer-MS 4-3

(2-1, 1-2, 1-0)

Oppdatert: (15.8.2017)

I kveld var det klart for vår første treningskamp på norsk is, og vår tredje kamp på fem dager. Lillehammer kom best i gang, og ledet tidlig 2-0 før Sander Boroczky sendte MS inn i kampen igjen med sin redusering. I andre periode kom MS mer på offensiven, men det måtte et undertall til før vi fikk ny uttelling. Dylan Richard er en spiller vi forventer mye av, og nå viste han seg frem. Etter et fint raid fintet han ut hjemmelagets målvakt, og det var balanse i regnskapet. Dette var vårt andre mål i undertall så langt i sesongoppkjøringen, og etter hvert fikk vi også litt mer fart på overtallet. Per Kristian Person sendte MS i ledelsen etter fint spill i power play, men bare noen sekunder senere glapp konsentrasjonen litt bakover så hjemmelaget kom ajour igjen.

I tredje periode fikk Martin Surek seg en smell og ble tatt av isen, men Mikkel Wik kom på og gjorde en fin inntreden. MS kjempet seg litt senere gjennom en 3 mot 5-situasjon, og hadde også muligheter til å sette seiersmålet. I sluttminuttene spilte vi i overtall, men det ble til slutt Lillehammer som avgjorde kampen etter at et fall hos MS ga vertene en gratissjanse. En maksimalt uheldig måte å tape på, men heldigvis ble ingen poeng delt ut i kveld. Fremover på banen viser vi fremgang i kveld, mens vi fortsatt straffes hardt for et par feil bakover. Neste gang vi reiser til Lillehammer starter alvoret, men innen den tid skal vi spille flere treningskamper. På fredag kommer kveldens motstander på gjenvisitt til Manglerudhallen, og vi håper mange møter frem til vår første kamp på egen is.