Målfest mot Tunet

Mye jubel og mange scoringer i innebandykampen mot Tunet.

Oppdatert: (02.9.2017)

I ettermiddag var det endelig duket for innebandykampen vi utfordret naboene våre i Tunet til i vår. Mye spenning knyttet seg til ikke bare resultatet, men hvor mye prestisje og innsats de respektive lagene ville legge i denne kampen. At våre utvalgte menn tok oppgaven seriøst så vi raskt. Joachim E Hermansen hadde lovet scoring, og den leverte han lynkjapt da MS sjokkåpnet med en tidlig ledelse. Tunet tok ikke overraskende mer over etter hvert, men MS var godt med på notene og oppe på både 3-3 og 4-4 i den første perioden. Dessverre tok vi pause ett sekund for tidlig, og hjemmelaget kunne gå til den første hvilen med ettmålsledelse.

I den andre perioden ble det mer tydelig at lagene egentlig bedriver hver sin idrett til daglig. Tunet scoret seks mål mot MS sitt ene, og jobbet kanskje litt hardere enn de hadde tenkt på forhånd for å riste av seg våre gutter. Men i den tredje perioden kviknet MS til igjen, og scoret fire nye flotte mål.

Vertene brukte likevel nok energi til å holde MS på god avstand, og scoret fem ganger til slik at kampen endte med 16-9. Vi kom til slutt ut av tellingen på målscorere. Men selv PK Person som ble lansert på forhånd som en mulig verstemann, kom på scoringslisten.

For underholdningens skyld ble det også spilt straffer, og her måtte det mange forsøk til for å kåre en vinner. Både Joachim E Hermansen, Michael Stenersen og Sigbjørn Osa fant nettmaskene for MS. Men hjemmelaget klarte til slutt å kjempe til seg en ettmålsseier i straffekonkurransen.

MS fikk mye skryt for sin innsats i feil idrett i denne kampen, i det minste for den offensive delen. Flere spillere viste virkelig talent, om de skulle finne på å bytte karriere og forlate isen. Det håper vi selvsagt ikke skjer med det første, for allerede i morgen kommer Stjernen på besøk til vår siste treningskamp i sesongoppkjøringen. Selv om en del av gutta nok blir tunge i beina etter dagens harde treningsøkt, forventer vi desto mer av de spillerne som tilbragte dagens kamp komfortabelt på tribunen.

Vi takker Tunet og våre egne gutter for en underholdende forestilling, og satser på å invitere til omkamp på is ved første anledning!