MS-Stjernen 2-1

(2-0, 0-1, 0-0)

Oppdatert: (03.9.2017)

I kveld gikk høstens siste treningskamp av stabelen, med returkamp mot Stjernen på programmet. I Stjernehallen vant vi på straffer, og avgjørelsen satt langt inne denne gangen også. MS kom godt i gang, da Markus Bilstad Pedersen fyrte av et skudd som traff Stjernenmålvakten og trillet over målstreken. MS styrte det meste i denne perioden, og 13 minutter senere fant Sander Boroczky nettmaskene etter en retur.

MS har gjort flere svake midtperioder i sesongoppkjøringen, inkludert i innebandy. Kveldens andreperiode ble heller ikke så mye å rope hurra for. Vi hadde flere overtall, men sliter fortsatt litt med å få helt fasong på dette. Isteden scoret Stjernen på en av sine få muligheter, og det var fortsatt spenning ved siste pause.

I tredje periode var det Stjernens tur til å få muligheten i overtall, men MS klarte seg godt her og presset flere ganger Stjernen tilbake over egen mållinje. Vi klarte i lange perioder å holde pucken i motstanderens sone, men uten å skape veldig mye offensivt. Da vår spiller nummer 22 fikk 2 minutter med 2.22 igjen på klokka, var det lett å forestille seg 2-2 på måltavlen. Men MS holdt unna i spill 4 mot 6, selv om gjestene fikk to store muligheter til å utligne. I sluttsekundet var en rød spiller helt alene med målvakten, men Surek reddet oss unna forlengning med en kjemperedning.

Etter sju treningskamper ble fasiten to tap mot danske lag, tre seire og to tap mot de norske. MS valgte å styre unna "enkle" motstandere i sesongoppkjøringen denne gangen. Et modig valg, men gutta har vist at de absolutt er på talefot med den typen lag vi må ta mye poeng fra for å komme til sluttspillet. Samtidig har vi mye å gå på, og flere ting å forbedre før seriestarten på Lillehammer om en uke. Vi håper flest mulig tar turen oppover for å støtte oss når alvoret endelig starter neste søndag.