Sparta-MS 4-2

(1-2, 2-0, 1-0)

Oppdatert: (28.10.2017)

MS er inne i en tøff periode med mange kamper mot lag fra tetkvartetten, i kveld sto bortekamp mot Sparta på programmet. Som mange lag på denne tiden av sesongen begynner vi å få en del skader, flere backer er ute i tillegg til to mann med hodeskade. I første periode fikk Tord Thoresen en karamell til Halloween i form av en puck i ansiktet, heldigvis dukket han senere opp igjen med gitter og godt polstret hakeparti.

De første minuttene av kampen var nokså jevne, før Sparta etter hvert tok initiativet og ledelsen med 1-0. MS svarte etter et snaut kvarters spill ved Dylan Richard, som med en stigende formkurve kunne pynte seg med gullhjelmen i kveld. I periodens sluttminutter spilte vi power play, og igjen var Dylan på rett sted foran kassa og sendte MS i ledelsen før pause.

I underkant av tre minutter ut i den andre perioden var det hjemmelagets tur til å score i power play, i innledningen av det som ble en ganske rotete periode fra begge lagenes side. Fire minutter før siste pause spilte MS overtall for andre og siste gang i kampen, dessverre bommet vi på en målsjanse og vertene slo kontra med 3 spillere mot 1. Det endte med ny ledelse til de blåkledte før den siste perioden. MS slet med å få låne pucken i tredje periode, og Sparta satte til slutt 4-2 med sju minutter igjen å spille etter først å ha fått en scoring annullert. MS skapte for lite etter en effektiv førsteperiode, og med totalt kun 15 skudd på mål klarte vi ikke å true hjemmeseieren i denne kampen.

Vi legger nå en tøff uke med tre kamper bak oss, og starter forberedelsene til neste uke med hjemmekamper mot Lillehammer og Storhamar. Lillehammer tok i kveld en sterk borteseier mot Frisk, så det er igjen en vrien motstander vi får besøk av på torsdag.