Lørenskog-MS 7-2

(2-0, 3-1, 2-1)

Oppdatert: (28.12.2017)

MS har ofte åpnet friskt, men slitt med å holde kampene ut den siste tiden. I kveldens romjulskamp på Lørenskog sluknet dessverrre lyset tidlig for gutta våre. Etter en kjempesjanse på tomt mål snaue halvminuttet ut i kampen ledet MS en stund skuddene 5-0, men så var det også bråstopp. Midtveis i første periode fikk hjemmelaget gå for enkelt gjennom på kanten og sette ledermålet. Få minutter senere somler vi veldig bak egen kasse og ender med en ny feilpasning som vertene utnytter nådeløst.

Mot slutten av perioden får vi et overtall som med fordel kunne vart i fire minutter da vår back ble påført et blødende kutt i ansiktet av en høy kølle. Men det ble med to minutter, og i tillegg pådro vi oss 2+2 minutter like etterpå for en slashing med etterfølgende dårlig oppførsel. Lørenskog benyttet den sjansen til å øke sin ledelse igjen tidlig i andre periode, og da var mye av luften allerede ute av kampen. Midtveis var vi igjen på etterskudd i forsvar, og hjemmelaget la på til fire. Et lite lysglimt kom med Michael Stenersens redusering noen minutter senere, men gleden ble kortvarig.

Da hjemmelaget scoret sitt femte mål fem minutter før siste pause tok Kris Joyce kvelden. Det ble en tung debut for Kris, som måtte forlate isen med kun 72 i redningsprosent.  Og kun 12 sekunder ut i tredje periode går vi oss igjen bort i forsvar. Lørenskog kommer to mot en og er igjen nådeløse. Hjemmelaget scoret enda et mål i power play ni minutter ut i perioden og vi begynte å frykte tosifret nederlag.

MS tok seg tilsynelatende litt sammen mot slutten av kampen, men hvor mye som skyldtes at Lørenskog var godt fornøyd med sine sju scoringer er vanskelig å si. Jesper Hoel lurte inn en puck i overtall og pyntet litt på sifrene, og Mikkel Wik reddet målvaktenes ære med en del gode redninger i sluttminuttene. Men totalt sett er det vel ikke stort annet å si enn at vi svikter i de fleste ledd i kveld. Det aller meste må bli vesentlig bedre om vi skal klare å slå tilbake allerede på lørdag. Men gutta har reist seg raskt etter tunge nederlag tidligere, og vi håper på fortsatt god støtte fra tribunen på lille nyttårsaften.