MS-Sparta 1-6

(0-1, 1-3, 0-2)

Oppdatert: (07.3.2018)

MS ledet 2-1 i kvartfinaleserien, og hadde muligheten til å skaffe seg flere matchballer i kveldens kamp. Men det ble tydelig nesten fra første dropp at gutta våre ikke helt hadde dagen denne gangen. Sparta scoret et tidlig ledermål, og var definitivt det farligste laget i den første perioden. MS frisknet likevel noe til før pause, og kunne med litt mer flyt hatt balanse i regnskapet. Tidlig i andre periode fikk vi muligheten i overtall, og snaue tre minutter etter pause kom utligningen etter et fint raid av Mathias Trygg. Men det ble etter hvert mye Sparta også i denne perioden, og da gjestene til slutt tok ledelsen tilbake etter tretten og et halvt minutt hadde Kris Joyce allerede holdt oss inne i kampen lenge. Tre minutter senere doblet de blåkledte ledelsen i overtall, etter at en av våre spillere ble lagt i isen i forkant. Minuttet før siste pause kom enda et baklengsmål, og MS hadde en tung oppgave foran seg.

Gutta har hentet opp ledelser flere ganger tidligere i kvartfinalene, men da Sparta økte ledelsen etter kun 19 sekunder av siste periode ble oppgaven for stor. MS kjempet videre, men klarte ikke å omsette sjansene sine. Isteden ble det gjestene som fastsatte sluttresultatet til 1-6 med fem og et halvt minutt igjen på klokka. MS virket slitne i store deler av denne kampen, vi har kjørt på med få spillere og det er klart det tar på kreftene når de fleste kampene i tillegg går til overtid. Tidlig i forrige kamp mistet vi dessverre også Steffen Ratejczak med skade, en viktig spiller for oss både offensivt og defensivt. Etter tre jevne kamper var vi egentlig aldri i nærheten i av å kjempe om seieren i kveld.

Nå er vi tilbake på startstreken igjen, med 2-2 i kamper og best av tre i resten. Det blir spennende å se hvordan kveldens kamp vil påvirke oss i fortsettelsen, men vi vet fra tidligere i sesongen at MS har spilt på sitt beste etter de verste smellene. Så langt har alle kampene i kvartfinaleserien endt med borteseier, og det håper vi selvsagt fortsetter på fredag når vi igjen setter kursen for Sparta Amfi og den femte kampen i årets sluttspill.